Lediga jobb

Trafik Göteborg söker en Process- och Projektledare

 

Trafik Göteborg är en organisation som ägs av Västtrafik, Trafikverket och Göteborgs Stads Trafikkontor. Verksamhetens övergripande syfte är att förenkla vardagen för de som rör sig i trafiksystemet inom Göteborg. Detta gör vi genom att hantera störningar och informera om framkomlighet.

På Trafik Göteborg arbetar vägtrafikledare, trafikanalytiker, skribenter samt process- och projektledare tillsammans, för att underlätta för stadens trafikanter. Vi söker nu en process- och projektledare för att stärka vårt team i vår leverans till kund.

Arbetsuppgifter

Som process- och projektledare kommer du i huvudsak att arbeta med ständiga förbättringar inom verksamheten genom utveckling av befintliga system och processer. Du kommer också att arbeta med projektledning och vara delaktig i olika projekt med syfte att förbättra framkomligheten i staden.För att du ska trivas i din roll måste du ha en god förmåga att knyta och upprätthålla kontakter. I jobbet ingår många kontaktytor, samarbeten och löpande dialog både internt, externt och med medarbetare hos alla tre ägarorganisationer.

Kvalifikationer 

Tjänsten kräver en teknisk högskoleutbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av processledning och/eller projektledning. Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska samt mycket god datorvana är ett krav. Systemteknisk kunskap och intresse för trafik är meriterande.

Personliga egenskaper

Som process- och projektledare på Trafik Göteborg behöver du vara självgående och strukturerad. Du har en mycket god förmåga och ett intresse av att kommunicera, samarbeta och samverka med enskilda individer och större grupper. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor och övrig information 

Tjänsten är en heltidsanställning med tillsättning snarast. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 23 april 2019. Uppdraget är skyddsklassat och vi genomför registerkontroll under rekryteringsprocessen.Ditt arbete kommer att utföras och ledas i Trafik Göteborgs organisation på Kruthusgatan 17 i Göteborg. Din grundanställning kommer dock att vara på Västtrafik.För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Vennersten, tel. 0730-282711, e-mail. magnus.vennersten-ingemanson@trafikgoteborg.se

Trafik Göteborg undanber sig alla erbjudanden om ytterligare jobbannonsering eller rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Tillträde
Tillsättning snarast

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Göteborg

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/2131

Publicerat
2019-03-26

Sista ansökningsdag
2019-04-23

Logga in och sök jobbet