Direkt till innehåll

Begränsad framkomlighet på Långedragsvägen

Den 21 augusti-15 september är endast ett körfält öppet på en del av Långedragsvägen. Trafiken släpps fram växelvis.

Den 21 augusti-15 september är endast ett körfält öppet på en del av Långedragsvägen. Trafiken släpps fram växelvis.

Den 21 augusti-15 september är det begränsad framkomlighet på Långedragsvägen på grund av pågående arbeten vid Kungsstensmotet. Trafiken från Västerleden rekommenderas att köra via Gnistängsmotet.

Renoveringen av Kungsstensmotet går vidare. Under sommaren har avfarten från Västerleden söderut mot Långedragsvägen varit avstängd och trafiken har istället fått köra antingen via Högsbohöjdsmotet eller Gnistängsmotet.

Den 21 augusti öppnar avfarten mot Långedragsvägen igen. Det kommer dock vara trångt och begränsad framkomlighet i anslutning till rondellen på Långedragsvägen, på grund av det pågående arbetet. Därför rekommenderas du som ska till Långedragsvägen att fortsätta köra via Gnistängsmotet istället.

Samtidigt är endast ett av två körfält öppna på en del av Långedragsvägen i riktning till och från Majorna (se karta). Trafiken släpps fram växelvis med hjälp av trafiksignaler. Detta gäller fram till den 15 september.

Notera att bron över Västerleden fortfarande endast är öppen för buss-, gång- och cykeltrafik. Planen är att den öppnar när hela renoveringsarbetet är färdigt i december.

Klicka på kartan för större bild.

karta som visar med markering att det är begränsad framkomlighet på delar av Långedragsvägen

Läs också