Direkt till innehåll

Delar av Olof Asklunds gata stängs

Den 11-18 mars är det begränsad framkomlighet för trafiken till och från Olof Asklunds gata i Högsbo industriområde. Trafiken får tidvis välja andra vägar.

Ett ledningsarbete påverkar trafiken mellan Olof Asklunds gata och A Odhners gata i Högsbo industriområde med start den 11 mars. Inledningsvis stängs ett av två körfält på Olof Asklunds gata i höjd med Fältspatsgatan. Därmed släpps bil- och busstrafiken fram växelvis genom det öppna körfältet med hjälp av ljussignal. Räkna med att det stundtals kan uppstå köer.

Södra delen av gatan stängs

Från den 15 mars klockan 18.00 till den 18 mars klockan 06.00 stängs Olof Asklunds gata helt mellan A Odhners gata och Fältspatsgatan (se karta). Det innebär att gatan endast nås norrifrån och du som ska till och från Dag Hammarskjöldsleden hänvisas till Flatåsmotet. Busslinje 82 och 758 får under den här perioden ändrade körvägar och indragna hållplatser. Sök din resa i appen Västtrafik To Go för mer information. Gående och cyklister hänvisas till gång- och cykelbanan som går parallellt med Dag Hammarskjöldsleden.

Klicka på kartan för större bild.

Karta som visar att delar av Olof Asklunds gata stängs

Läs också