Direkt till innehåll

Delar av tågresan ersätts med buss

Den 6-10 oktober ersätts flera tågresor till och från Göteborg med buss på hela eller delar av resan. Orsaken är arbeten med Olskroken planskildhet.

Mellan den 6 och 10 oktober utförs arbeten vid Olskroken Planskildhet som påverkar tågtrafiken på olika sätt vid olika tidpunkter. Flera tågresor till och från Göteborgs C kommer därför att ersättas med buss eller ordinarie kollektivtrafik.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Älvängen-Vänersborg/Karlstad

Onsdagen den 6 oktober klockan 10.00-15.00 är all tågtrafik mellan Göteborg och Gamlestaden inställd. Resenärer hänvisas till ordinarie kollektivtrafik. Resenärer till Karlstad hänvisas till Västtåg mot Trollhättan för byte till ordinarie tåg.

Från torsdagen den 7 oktober klockan 12.00 till söndagen den 10 oktober klockan 23.59 är vissa tågavgångar på sträckan Göteborg-Trollhättan inställda och ersätts med buss på hela eller delar av sträckan. Räkna med längre restid än normalt.

Göteborg-Uddevalla-Strömstad

Från lördagen den 9 oktober klockan 12.00 till söndagen den 10 oktober klockan 23.59 är tågtrafiken mellan Göteborg och Ytterby ersatt med buss enligt särskild tidtabell. Räkna med längre restid än normalt.

Här kan du läsa mer om det pågående arbetet kring Olskroken planskildhet.

Läs också