Direkt till innehåll

Delar av tågresan ersätts med buss

Den 30 april-2 maj är delar av tågtrafiken inställd till och från Göteborg. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss och ordinarie kollektivtrafik.

Arbeten vid Olskrokens planskildhet gör att delar av tågtrafiken ställs in till och från Göteborg Central. Från den 30 april till den 3 maj ersätts flera tågresor med ersättningsbuss eller ordinarie kollektivtrafik. Räkna därför med längre restider och observera att ersättningstrafik går enligt tillfällig tidtabell.

Tänk på att: den 30 april, valborgsmässoafton, kör kollektivtrafiken som en tisdag med nattrafik och 1 maj trafikeras som en söndag. Cyklar får inte medföras på ordinarie kollektivtrafik eller ersättningsbussar.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Stenungssund

Från den 30 april klockan 22.00 till den 3 maj klockan 05.00 är tågtrafiken inställd mellan Göteborg och Stenungsund. Du som resenär hänvisas till ordinarie kollektivtrafik. SNU Expressen har förstärkts med extra avgångar. Sök din resa i appen Västtrafik To Go.

Göteborg-Karlstad/Oslo

Från den 30 april klockan 22.00 till den 2 maj klockan 05.00 är tågtrafiken inställd mellan Göteborg och Gamlestaden. Du som resenär hänvisas till ordinarie spårvagnstrafik på sträckan. Även avgångar Göteborg-Karlstad påverkas där resande hänvisas till Västtågens pendeltåg eller ersättningsbuss enligt tillfällig tidtabell. För mer information om din resa kontakta ditt tågbolag eller sök din resa i appen Västtrafik To Go.

Göteborg-Halmstad

Från den 1 maj klockan 21.00 till den 3 maj klockan 05.00 är viss tågtrafik mellan Göteborg-Liseberg inställd och du hänvisas till ordinarie kollektivtrafik. Räkna med längre restid än normalt. För mer information om din resa kontakta ditt tågbolag eller sök din resa i appen Västtrafik To Go.

Läs också