Direkt till innehåll

E6-trafiken vid Kallebäck påverkas nattetid

Under sex nätter med start den 5 februari råder begränsad framkomlighet på E6 mellan Lackarebäcksmotet och Kallebäcksmotet. Tänk på detta när du planerar din resa.

Geotekniska undersökningar ska genomföras i två etapper. Detta innebär att körfält stängs på E6 mellan Lackarebäcksmotet och Kallebäcksmotet kvälls- och nattetid.

Klicka på kartan för större bild:

Karta som visar att körfält stängs på E6 mellan Kallebäcksmotet och Lackarebäcksmotet.

 

Detta gäller i detalj:

– Under nätterna den 5-6, 6-7 och 7-8 februari mellan klockan 21.00 och 05.00 är endast ett körfält öppet i södergående riktning och hastigheten sänks till 30 kilometer i timmen förbi arbetsområdet.

Natten den 5-6 februari är det också begränsad framkomlighet på E6 mellan Gullbergsmotet och Olskroksmotet på grund av bygget av en ny järnvägsbro.

– Under nätterna den 12-13, 13-14 och 14-15 februari mellan klockan 21.00 och 05.00 är endast ett körfält öppet i norrgående riktning och hastigheten sänks till 30 kilometer i timmen förbi arbetsområdet.

Samtidigt råder också begränsad framkomlighet norrut på sträckan mellan Kallebäcksmotet och Örgrytemotet på grund av arbeten med högkapacitetsräcken.

Håll koll på det aktuella trafikläget i Trafiken.nu-appen.

Läs också