Direkt till innehåll

Inställda tåg på flera sträckor

Ska du åka tåg under höstlovet? Tänk då på att tågen ställs in på flera sträckor både helgen den 28-30 oktober och 4-6 november. Räkna med längre restider.

På grund av Olskroken planskildhet påverkas tågtrafiken på flera sträckor från och till Göteborgs Central. Detta gäller i samband med höstlovet – helgen den 28-30 oktober och 4-6 november från fredagen klockan 00.00 till söndagen klockan 24.00.

Som resenär får du räkna med längre restider och i vissa fall extra byten.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Älvängen-Vänersborg-Säffle

Tågtrafiken ställs in mellan Göteborg och Gamlestaden och resenärer hänvisas till ordinarie spårvagnstrafik på sträckan. Fredagar ställs kvartstrafiken in mellan Göteborg och Älvängen.

Göteborg-Uddevalla-Strömstad

Tågtrafiken ställs in mellan Göteborg och Ytterby och buss ersätter mellan Göteborg (Nils Ericsonterminalen) och Ytterby. Tågen som kör sträckan Göteborg-Stenungsund är inställda hela sträckan.

Göteborg-Alingsås

Region-, regional- och fjärrtåg samt vissa pendeltåg ställs in mellan Göteborg och Alingsås. Resenärer hänvisas till pendeltåg och i vissa fall ersättningsbuss på sträckan.

Läs också