Direkt till innehåll

Inställda tågresor för helgresenärer

Helgen den 18-19 november ersätts flera tågresor med buss på hela eller delar av resan till och från Göteborg Central.

På grund av arbeten vid Olskroken ställs delar av tågtrafiken in på flera sträckor till och från Göteborg. Det innebär att tågen ersätts med buss eller övrig ordinarie kollektivtrafik på hela eller delar av resan. Räkna med längre restid och extra byten.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Tågsträckor som påverkas

Under helgen 18-19 november är flera tågresor inställda från den 18 november klockan 07.00 till den 19 november klockan 19.00.

Göteborg-Ytterby-Stenungsund-Uddevalla

Tågtrafiken ställs in mellan Stenungsund och Göteborg och resenärer hänvisas till ordinarie busstrafik. Mellan Stenungsund och Uddevalla hänvisas resande till ersättningsbuss på grund av ett annat arbete.

Göteborg-Älvängen/Vänersborg och Göteborg-Karlstad

Västtågen ställs in mellan Göteborg och Gamlestaden. Resenärer hänvisas till ordinarie spårvagnstrafik på sträckan. Även avgångar Göteborg-Karlstad påverkas där resande hänvisas till Västtågen på sträckan Trollhättan-Gamlestaden och till ordinarie spårvagnstrafik till och från Göteborg Central.

Göteborg-Alingsås

Vissa tåg är inställda på sträckan Göteborg-Alingsås och omvänt. Resenärer hänvisas till pendeltågen som kör enligt vanlig tidtabell mellan Alingsås och Göteborg.

Läs också