Direkt till innehåll

Nattliga tågresor ersätts med buss

Helgen den 1 och 2 april ersätts delar av nattrafiken från Göteborg C med buss. Sök din tågresa i appen Västtrafik To Go.

Ett arbete på Göteborg Central under lördags- och söndagsnatt, 1 och 2 april, gör att delar av nattatrafiken till och från Göteborg ersätts med buss. Detta påverkar främst resande på sträckorna Göteborg-Älvängen-Vänersborg och Göteborg-Alingsås. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss vid Åkareplatsen eller ordinarie kollektivtrafik.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Älvängen-Vänersborg

Den 1 april klockan 00.00-05.00 och 2 april klockan 00.00-05.00 ställs tågtrafiken in mellan Göteborg och Gamlestaden och resenärer hänvisas till ordinarie spårvagnstrafik på sträckan.

Göteborg-Alingsås

Den 1 april klockan 00.00-05.00 och 2 april klockan 00.00-05.00 Region-, regional- och fjärrtåg samt vissa pendeltåg ställs in på sträckorna Göteborg-Alingsås och Göteborg-Partille. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss på sträckan.

Läs också