Direkt till innehåll

Ny version av Trafiken.nu-appen

Med nya versionen av appen Trafiken.nu är det ännu lättare att få koll på trafikläget innan du åker. Ladda ner appen du också!

I nya versionen av Trafiken.nu-appen är det inte bara kartan som uppdaterar dig om framkomligheten – nu kan du också se trafikläget längs din resväg med hjälp av dina favoritmarkerade kameror.

En ny samlad kameravy

Nytt i appen är att alla dina favoritmarkerade trafikkameror samlas i en listvy. Det gör att du enkelt kan se bilder från de kameror du valt utan att klicka runt i kartan. I listvyn kan du sedan välja ordningen över dina favoritkameror och på så sätt få en snabbare överblick av trafikläget längs din resväg. Det finns över 200 kameror i appen som du kan välja bland.

Tummen upp för en ny meny

I denna uppdatering har användargränssnittet förbättrats för att göra det enklare att ta del av appens innehåll och funktioner. Menyn i appen ser därför lite annorlunda ut än tidigare där navigeringen flyttats ner till nederkant.  Med dina tummar klickar du dig fram bland olika funktioner och listvyer.

Den nya menyn gör det också enklare att koppla push-notiser till dina egna utritade bevakningsområden i kartan. Detta för att hålla dig informerad om händelser längs din resväg.

Appen Trafiken.nu Göteborg är gratis att ladda ned för både Android- och Apple-mobiler.

Läs också