Direkt till innehåll

Tågförändringar på flera sträckor

Den 28 oktober till 8 november ersätts flera tågresor till och från Göteborg C med buss på hela eller delar av resan. Orsaken är banarbeten.

Den 28 oktober till 8 november utförs olika banarbeten som gör att flera tågresor till och från Göteborgs Central ersätts med buss på hela eller delar av resan. Räkna därför med längre restider.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Skövde-Stockholm

Från 28 oktober kl. 00.00 till 1 november kl. 05.00 är tågtrafiken mellan Göteborg och Vårgårda samt Göteborg och Vara ersatt med buss på hela eller delar av sträckan. Vissa tåg går annan väg. Räkna därför med längre restid än normalt.

Göteborg-Alingsås

Från 28 oktober kl 00.05 till 1 november kl. 05.00 ersätts tågtrafiken på sträckan Göteborg-Alingsås på olika sätt. Den 28 oktober ersätts sträckan Göteborg-Lerum med buss. Från 29 oktober-1 november ersätts hela tågresan Göteborg-Alingsås med buss.

Göteborg-Älvängen-Vänersborg

Från 30 oktober kl. 06.00 till 31 oktober kl. 06.00 är tågtrafiken inställd mellan Göteborg och Gamlestaden. Tågresenärer hänvisas till ordinarie buss- och spårvagnstrafik mellan Centralstationen och Gamlestaden. Räkna med längre restider.

Göteborg-Ytterby-Uddevalla-Strömstad

Från 30 oktober kl. 22.00 till 31 oktober kl. 09.00 är all tågtrafiken inställd på sträckan Göteborg-Ytterby och ersätts med buss. Var uppmärksam på att ersättningsbuss går från Nils Ericsonsterminalen enligt tillfällig tidtabell. Räkna med längre restider.

Göteborg-Kungsbacka-Varberg

Den 31 oktober-1 november och 7-8 november från kl. 21.20 till kl 03.20 är tågtrafiken mellan Göteborg och Varberg ersatt med buss på hela eller delar av sträckan. Bussarna går enligt tillfällig tidtabell.

Besök ditt tågbolag eller sök din resa i appen Västtrafik To Go för att få för mer information om hur din resa påverkas.

Läs mer på Västtrafiks hemsida om ovanstående tågförändringar.

Läs mer på Trafikverkets hemsida om ovanstående tågförändringar.

Läs också