Direkt till innehåll

Tågförändringar på flera sträckor

Under perioden 30 november-7 december ställs flera tågresor till och från Göteborg Central in. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss eller ordinarie kollektivtrafik. Orsaken är arbeten med Olskroken planskildhet.

På grund av banarbeten och arbeten med Olskroken planskildhet ställs tågtrafiken in på flera sträckor till och från Göteborgs Central. Räkna med längre restider och i vissa fall extra byten.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Älvängen-Vänersborg

Den 30 november klockan 21.55 till 7 december klockan 24:00 är tågtrafiken under olika perioder inställd mellan Göteborg och Gamlestaden. Du som resenär hänvisas till ordinarie spårvagnstrafik mellan Drottningtorget och Gamlestaden där byte sker till tåg. För mer information om din resa hänvisas du till ditt tågbolag.

Göteborg-Uddevalla-Strömstad

Den 2 december klockan 00:00 till 7 december klockan 24:00 ersätts tågresan mellan Göteborg och Stenungssund av buss på hela eller delar av sträckan. Bussar avgår enligt tillfällig tidtabell.

Läs också