Direkt till innehåll

Tågresor ersätts med buss nattetid

Under ett antal nätter påverkas tågtrafiken på sträckorna Göteborg-Alingsås och Göteborg-Varberg. Bussar ersätter på hela eller delar av sträckan.

Den 5-8 november utförs olika banarbeten kvälls- och nattetid som påverkar avgångar på sträckorna Göteborg-Varberg och Göteborg-Alingsås. Tågresan ersätts med buss på hela eller delar av sträckan.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Glöm inte att det är Alla helgons dag på lördag den 6 november, vilket innebär att kollektivtrafiken då körs som en söndag men med nattrafik.

Göteborg-Alingsås

Under nätterna 5-7 november  kl. 23:30-04:30, är tågtrafiken mellan Göteborg och Alingsås ersatt med buss på hela eller delar av sträckan. Vissa inställda tågavgångar Göteborg-Alingsås ersätts med buss Göteborg-Partille för att sedan resa vidare med pendeltågen Partille-Alingsås. Ersättningsbussar går enligt tillfällig tabell från Åkareplatsen. Räkna med längre restid än normalt.

Göteborg-Kungsbacka-Varberg

Den 7-8 november från kl. 21.20 till kl 03.20 är tågtrafiken mellan Göteborg och Varberg ersatt med buss på hela eller delar av sträckan. Bussarna går enligt tillfällig tidtabell.

Besök ditt tågbolag eller sök din resa i appen Västtrafik To Go för att få mer information om hur din resa påverkas.

Läs också