Direkt till innehåll

Tågtrafik ställs in på flera sträckor

Helgen den 4-6 november och den 11-14 november ställs tåg in på olika sträckor till och från Göteborg. Räkna med längre restid.

På grund av banarbeten och arbeten med Olskroken planskildhet ställs tågtrafiken in på flera sträckor till och från Göteborgs Central. Räkna med längre restider och i vissa fall extra byten.

Observera att vi här bara beskriver den generella påverkan – för mer detaljerad information hänvisar vi till respektive tågbolag och Västtrafik.

Göteborg-Älvängen-Vänersborg-Säffle

Från fredagen den 4 november klockan 00.00 till söndagen den 6 november klockan 24.00 är tågtrafiken inställd mellan Göteborg och Gamlestaden. Resenärer hänvisas till ordinarie spårvagnstrafik på sträckan. Fredagar ställs kvartstrafiken in mellan Göteborg och Älvängen.

Göteborg-Ytterby-Uddevalla

Från fredagen den 4 november klockan 00.00 till söndagen den 6 november klockan 24.00 är tågtrafiken inställd mellan Göteborg och Ytterby. Buss ersätter mellan Göteborg (Nils Ericsonterminalen) och Ytterby. Tågen som kör sträckan Göteborg-Stenungsund är inställda hela sträckan.

Från lördagen den 12 november klockan 12.00 till måndagen den 14 november klockan 04.30 ställs tågen in mellan Göteborg och Ytterby. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss. Kvällstid ersätts vissa avgångar med buss på hela sträckan mellan Göteborg och Uddevalla.

Göteborg-Alingsås

Från fredagen den 4 november klockan 00.00 till söndagen den 6 november klockan 24.00 är region-, regional- och fjärrtåg samt vissa pendeltåg inställda mellan Göteborg och Alingsås. Resenärer hänvisas till pendeltåg och i vissa fall ersättningsbuss på sträckan.

Göteborg-Halmstad

Från fredagen den 11 november klockan 00.00 till måndagen den 14 november klockan 04.45 är tågtrafiken inställd mellan Kungsbacka och Halmstad på hela eller delar av sträckan. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss.

Från fredagen den 11 november klockan 22.00 till lördagen den 12 november klockan 22.00 är tågtrafiken mellan Göteborg och Kungsbacka inställd på delar av sträckan. Resenärer hänvisas till ersättningsbuss eller lokaltrafik.

Läs också