Direkt till innehåll

Tågtrafiken påverkas på flera sträckor

Ska du åka tåg framöver? Tänk då på att din tågresa kan se annorlunda ut än vanligt på grund av banarbete. Läs mer här!

Under den närmaste tiden påverkas tågtrafiken från och till Göteborg C på flera sträckor. Som resenär kan du få räkna med byten och längre restider.

Detta gäller:

Göteborg-Ytterby

Den 13 augusti-4 september kör inga tåg mellan Göteborg och Ytterby på grund av banarbete vid Olskroken planskildhet. Tågen vänder i Ytterby och resenärer hänvisas till ersättningsbuss mellan Göteborg C (Nils Ericsonterminalen) och Ytterby.

Göteborg-Gamlestaden

Den 13 och 15 augusti ställs all tågtrafik in mellan Göteborg och Gamlestaden och den 16-21 augusti ställs vissa tågavgångar in. Vid avstängning hänvisas Västtågens resenärer till ordinarie spårvagnstrafik mellan Centralstationen och Gamlestaden. Du som åker med andra tågbolag får leta information på deras hemsidor.

Göteborg-Mölnlycke

Den 17 augusti 2022 till 12 februari 2023 ställs tågen in mellan Göteborg och Mölnlycke på grund av Västlänkens arbeten i Almedal. Tågen vänder i Mölnlycke. Under den här perioden hänvisas resenärer till den ordinarie kollektivtrafiken – sök din resa i appen Västtrafik To Go.

Tänk också på att vissa tågavgångar ställs in mellan Göteborg och Alingsås/Partille/Herrljunga fram till den 17 augusti. Bussar ersätter.

Läs också