Direkt till innehåll

Vägarbete stänger delar av Göteborgsvägen

Den 16 oktober till 2 november stängs delar av Göteborgsvägen söderut nattetid på grund av vägarbete. Övrig tid är endast ett körfält öppet. Räkna med stundtals köer.

Ett vägarbete ska utföras på Göteborgsvägen söderut mellan Berghemsgatan och Bifrostgatan den 16 otober till 2 november, som påverkar bil- och kollektivtrafiken på olika sätt beroende på tidpunkt på dygnet.

Stängs helt nattetid

Under kvälls- och nattetid, klockan 22.00-06.00, stängs Göteborgsvägen helt söderut mellan Berghemsgatan och Bergskroken och biltrafiken leds om på andra vägar, se karta nedan.

Klicka på kartan för större bild:

Karta som visar att delar av Göteborgsvägen stängs söderut nattetid och att trafiken leds om.

 

När det gäller busstrafiken dras hållplatserna Krokslätts torg och Krokslätts fabriker in i riktning mot Mölndal och linjerna kör en annan väg via Flöjelbergsgatan. Spårvagnstrafiken påverkas inte utan går som vanligt. Sök din resa i appen Västtrafik To Go för att se den exakta körvägen och eventuella förseningar.

Begränsningar dagtid

Övrig tid stängs ett av två körfält på Göteborgsvägen söderut mellan Berghemsgatan och Bifrostgatan. Detta innebär begränsad framkomlighet för både bil och buss.

Gång- och cykeltrafiken påverkas inte utan kommer fram under hela arbetsperioden.

Läs också