Direkt till innehåll

Löparfest i augustinatten

På lördag den 24 augusti intar Midnattsloppet Göteborg och Ullevi. Räkna med mycket folk i rörelse och tillfälliga trafikavstängningar under tiden som loppet pågår.

Start- och målgång för Midnattsloppet är Ullevi. Starten går klockan 21:30 och de sista löparna väntas vara i mål vid midnatt. Loppet består av två distanser, 10 kilometer och 5 kilometer, och längs bansträckningen påverkas alla trafikslag på olika sätt och i olika utsträckning. Följ skyltar och flaggvakter på plats.

Så påverkas trafiken under Midnattsloppet
Levgrensvägen och Valhallavägen stängs för all trafik mellan klockan 21:00 och 00:30. Bansträckningen går över Skånegatan och Sten Sturegatan som stängs för trafik mellan klockan 21:00 och 22:30.

Kollektivtrafiken
Midnattsloppet påverkar även kollektivtrafiken som kör över Scandinavium. Berörda linjer är 2,6 och 8, som får ändrad körväg mellan klockan 21:30 och 22:30.

Besök Västtrafik hemsida för att se hur din resa påverkas.

Gång- och cykeltrafiken
Delar av Midnattsloppet går över vissa gång- och cykelvägar, som stängs mellan cirka 21:30 och 23:15. Gående och cyklister hänvisas till närliggande gång- och cykelstråk.

Klicka på bilden för större karta över bansträckningen: 

Läs också