Direkt till innehåll

Planera din resa i påsk

Med flera arbeten i centrala Göteborg, helgtrafik och ersättningsbuss när tåget inte går är det klokt att planera sin resa i påsk.

Påsken är en helg då många reser till familj och vänner. I centrala Göteborg pågår flera större arbeten. Om du ska du hämta eller lämna någon vid Centralstationen bör du vara ute i god tid tid, planera din resa och tänka på att det är begränsad framkomlighet på Nils Ericsonsgatan.

Ersättningsbuss när tåget inte går
Under påskveckan och påskhelgen utförs en del järnvägsarbeten, vilket påverkar dig som reser med tåg. En del avgångar ställs in helt och andra ersätts med buss på vissa sträckor eller hela sträckan. Kontakta ditt tågbolag för att få veta mer om hur just din resa påverkas. För pendeltåg och övrig kollektivtrafik besök Västtrafiks hemsida.

Ladda ner appen Trafiken.nu
För dig som reser med bil och vill hålla koll på trafiken, ladda ner appen Trafiken.nu. I appen kan du enkelt få koll på köläget, uppdatera dig om aktuella störningar såsom olyckor och vägarbeten. Du kan också göra inställningar för att få push-notiser inom ett visst geografiskt område, och på så sätt hålla dig uppdaterad om din resa. Surfa in på App Store eller Google Play och ladda ned Trafiken.nu-appen redan i dag.

Läs också